Golf
16 september 2025 - L'Alfàs del Pi, Spanje
Vanmorgen de stoute schoenen aangetrokken en op de fiets gesprongen....nou ja....springen doen we niet in dit klimaat...op weg naar de golfbaan.....vol goede moed...
Er waren maar weinig mensen.....achteraf wel begrijpelijk 🤣🤣
T leuke is dat je de Mandjes met ballen aan de muur kunt hangen aan t uiteinde van een club wat een leuk idee!
Na zo n 30 balletjes te hebben geslagen was t voor mij genoeg!! Wat een hitte!!
Wat wil je ook 31 graden, pffff
Ted sloeg nog wat meer, ik had t wel gezien. Wel hele mooie slagen er bij dus was prima. Toen Ted stopte was hij zeikie nat. Gelukkig handdoekje mee en water, dus bijkomen🙈
We besloten om de clubs terug te brengen en een stuk te gaan fietsen om wat bij te komen....een heerlijke stevige wind....Ted zijn shirt droogde vanzelf!!
Weer zo n 12 km op de teller en natuurlijk een terrasje gepikt
Op de boulevard hebben ze een hele tentoonstelling van schilderijen, klassiek werken, heel mooi om langs te fietsen of wandelen
Uitkijk over t water met die zon er op is schitterend....letterlijk !!
We zaten bij een oud schip van "Columbus", heel leuk. Dus wat Sangria besteld en een plate met ham en kaas en wat garnaaltjes.
Sangria is een lichte alcoholische drank uit Spanje gemaakt van Rode of Witte wijn Vruchtensap en stukken fruit zoals Sinaasappel en citroen en evt wat suiker. T wordt geserveerd met ijs in een karaf en altijd met een houten lepel
De naam Sangria komt van het Spaanse woord voor aderlating, of afgetapt bloed verwijzend naar de dieprode kleur van het drankje...lekkerrrr
Opeens zagen we Gerda en Wim voorbijkomen met de hondjes die waren naar de markt in Altea geweest , dus Ted er achteraan op de fiets om te vragen of ze mee wilden eten, maar hadden net 100 mtr van ons vandaan ook geluncht, dus gingen door naar huis. T was ook echt te heet toen.
Nog even langs de supermarkt geweest voor Sangria voor vanavond en 2 Mandarijnen gekocht. Hier hangen Citroenen dus onze Sangria voor vanavond is klaar!
Ze zijn de hondjes aan t uitlaten en wij gaan weer even buiten zitten na een heerlijke groenteschotel

Jullie hebben het heel warm, Hier hele venijnig harde buien. Ben je ook kletsnat.
Geniet maar lekker samen!