Van Reus naar L Albir (mijn zus)
10 september 2025 - L'Alfàs del Pi, Spanje
Vanmorgen weer op tijd op en alles reorganiseren....uit checken en proberen de auto uit die garage te wurmen
We starten met 1946 km op de teller
Uiteindelijk gelukt en richting Tarragona gereden om te kijken of we op een terrasje bij de haven konden zitten.....nou terrasjes zat....maar nergens een plaatsje voor de auto kunnen bemachtigen
Wel zagen we t Amfitheater....prachtig!!!
We zagen een Aldi om een broodje te halen maar nergens een ingang. Na wat rondgereden te hebben alsnog de ingang kunnen vinden en broodjes gehaald.
Eerst weer tank vol voor de lange tocht. Lekker goedkoop hier € 1,51
Uiteindelijk uit wanhoop om nergens te kunnen parkeren de stad weer uitgereden. Volgende keer beter..
Het volgende doel......plek vinden om te kunnen brunchen.
Het heeft zekers bijna een uur geduurd voor er een afslag was om te kunnen eten. Dus stoelen en tafeltjes er uit en heerlijk gebruncht.
In plaats van Druiven velden zien we nu Olijven velden!!
En wat fijn....niet zoveel idiote rotondes als in Frankrijk!!
En natuurlijk die Typisch Spaanse dorpen, met zo af en toe een burcht/vesting boven op de berg.
Nu niet meer MERCI..., maar GRACIAS
Zo af en toe wat Nederlanders onderweg
We zitten op de snelweg en eigenlijk pas vanaf Valencia een leukere omgeving met meer bergen en groen.
We rijden eigenlijk per ongeluk Benidorm in en nemen de verkeerde afslag ... we besluiten om de kustweg te gaan volgen en komen in l Alfas del Pi, maar dat blijkt niet waar mijn zus woont. Ze woont in L Albir...gemeente L Alfas del Pi....moet je ook maar weten🙈
Via Google map dus niet altijd goed🤣
We bleven rustig en probeerden dichter richting water te rijden met t uiteindijke resultaat dat we dus om 17.45 bij mijn zus Voor stonden die dus niets vermoedend heerlijk in hun tuin zaten!
De auto staat geparkeerd, de fietsen eraf en de bagage eruit....we zijn toe aan een biertje en een wijntje
T waait hier heerlijk en de temperatuur is prima , dus we zitten buiten met t uitzicht op de bergen. Hoe mooi kan t zijn??
Morgen gaan we verder verkennen hier
👊🍺🍷🙋♀️

Gezellige dagen bij je zus toegewenst!